broken

Livet är verkligen inte alltid lätt. Man vaknar inte varje dag med ett leende på läpparna även om man bra gärna skulle vilja det. Man går igenom mer än vad man själv orkar ibland. Vissa kvällar är ögonen ordentligt fyllda med våra salta tårar innan vi somnar, om vi ens somnar den natten för att tankarna snurrar runt som ett gäng vilda orkaner. Vi går upp på morgonen med huvudvärk och ögon som känns som sandpapper men ändå går vi inte och lägger oss igen. Man funderar på vad man ska ha på sig för kläder och inser att man är så otroligt trött på allt så man bara vill skrika så att hela världen ska höra. Man hittar nån tröja som får duga för att man inser att man börjar få bråttom till skolan. Då, plötsligt kommer man ihåg tjaffset som man hade med sin bästa kompis eller mamma kvällen innan och inser att man vill vara på alla platser utom just hemma. Samtidigt som dessa tankar yr runt i huvet på en så har man hunnit slänga i sig alldeles för lite frukost för att orka med förmiddagen i skolan. Man rusar till badrummet för art borsta tänderna och inser att man inte har fixat håret. "Fan" och den första tanken är att "jag tar en mössa". Men icke sa Nicke för den får man ju inte ha på lektionerna bara för att lärarna säger så. Typiskt...det får bli nåt slarvigt som sänker mitt humör ytterligare lite till...klockan har blivit massor så man springer ut i hallen för att klä på sig sina ytterkläder och just i det läget så får du en kommentar om att du har för lite kläder på dig eller att du har glömt nåt. Man slänger ur sig nån spydig kommentar och lämnar huset med skuldkänslor. Man känner hur ogonvråna blir alldeles tårfyllda och man börjar genast dra upp massa andra gamla hemska minnen. Men man har inte tid att vända om för att säga förlåt. Sen kommer man till skolan där alla förväntar sig att man ska le. Eller där någon ställer frågan "hur är det?" Fast dom egentligen bara förväntar sig svaret "bra".
Det är inte alltid bra och man orkar inte alltid le. Så ingen borde förvänta sig något av någon för alla har vi våra sämre perioder.

Kommentarer
Mikael säger:

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-10-11 | 21:02:35
Bloggadress: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback