I got a stalker

Hon heter Vendela!


NI får höra av mig idag!

Såg att Vendela hade bloggat på min blogg för någon timme sen kanske, stod iallafall i duschen då! Idag is the day, de är löööööööörda! Kasper och Vendela va här igår, Vendela sov kvar men Kasper va tvungen att åka hem. Vi hade de mysigt, kollade på film och snackade, käkade chips och så. En lugn perfekt fredags kväll efter en jobbig skolvecka! :)
Idag blir de ingen lugn kväll inte, idag är de The wave som gäller! Och bitches guess what? Vi står på listan! Standard! Så ikväll ska vi göra Fryshuset osäkert, haha! ;) Jaja, Kappe kom tillbaks för några timmar sen men åkte precis. Om någon halv timme ska vi röra våra snygga rövar till Vendelas place. Där blir de väl att fixa sig senare. Men vi hörs sen älsklingar ♥

Shooooo bräää Vendela in tha houseeeeeee

SHO BREEE ALLA PEOPLE, va gör vu nu kör vi TAGGA hihihih snart kommer kappeboii vi kommer väl inte göra så mycket hihi My vet inte att jag bloggar på hennes blogg hihi busig tjääääj, Ni lär höra av My imorgon pusssss TAGGA NU

Kappeboi på väg hit !

Orden talar, nu ska jag städa rummet snabbt!

Platsen i våra hjärtan ♥

För evigt trogen Hammarby ♥♥♥♥

Random, lagar om sex.

  • I Libanon får män ha sex med djur, men det måste vara djur av kvinnligt kön. Att ha sex med djur av manligt kön bestraffas med döden.
  • I Bahrain är det tillåtet för en doktor att undersöka en kvinnas könsorgan, men han får dock inte titta direkt på dem under undersökningen utan endast genom en spegel.
  • Muslimer får inte titta på könsorganen på en avliden person. Detta gäller även begravningsentreprenörer. Könsorganen på den döde måste täckas med en tegelsten eller träbräda hela tiden.
  • Straffet för onani i Indonesien är halshuggning.
  • Det finns män på Guam vars fulltidssysselsättning är att resa landet runt och beröva flickor på oskulden. De betalar dem dessutom för äran att få haft sex med dem för första gången… Och skälet är: Enligt Guams lag så är det absolut förbjudet för oskulder att gifta sig.
  • I Hongkong får en bedragen fru lagligen döda sin otrogne man, men endast med sina bara händer. Mannens älskarinna får dock dödas på vilket sätt som behagas.
  • I Liverpool, England får kvinnliga säljare arbeta med bar överkropp — men endast i affärer för exotisk fisk.
  • I Cali, Colombia, får kvinnan endast ha sex med sin äkta man. Första gången de ska ha sex så måste kvinnans mamma vara i rummet och bevittna akten.
  • I Hartford, Conneticut, bryter man mot lagen om man kysser sin fru på en söndag.
  • I delstaten Washington finns det en lag som meddelar att det är strängt förbjudet att älska med en oskuld (även på bröllopsnatten).
  • En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam Connorsville, Wisconsin.
  • Den enda ställningen som är accepterad enligt lag i Washington DC är missionärsställningen. Alla övriga ställningar är olagliga.

Fredag bror

It's friday, friday lalalaa osv

Sha broder, hur är de med er? Tog mig en kortare dag och gick hem efter NO;n. De är ju trots allt fredag! Sen mår jag inte sådär jätte bra just nu!  Idag blir de inte att göra någonting speciellt tror jag. Måste städa mitt rum, osv. Ansiktsmask och så hade jag tänkt! Men först ska jag prata lite med Simon i skype och sen kolla på en film tror jag. Naaajs broder! :)
Men nu ska jag vara social mot Simon så yääääbuddy!
stabilt!

Läser!

Ja ni läser faktiskt rätt, ingen av dom andra gångerna jag sagt de har jag faktiskt läst men idag så. Sen jag kom hem till typ nu! Gaaah, vad jag känner mig duktig! Dock så är jag på sidan 107 och jag ska ha läst ut hela boken som är typ 135 sidor lång tills imorgon. Funderar på att vara 'sjuk'.. Så jag kan ha helgen på mig att läsa klart men får se hur de blir med den saken!

Förövrigt så har jag läst i snart i två timmar, dom längsta timmarna i hela mitt liv fan! Om man räknar bort när man va liten och typ väntade på jultomten. Men jaja typ 130 sidor kvar att läsa nu då. Bloggen får nog lida ikväll, men är man ute i sista minuten så är man!


Kapppiiiish i skype !

Träningen gick bra faktiskt, fick köra back igen. Så ä n t l i g e n är man ner satt där igen! Är antagligen de nu fram över också, stabilt! Vi övade lite pp och bp. Alltid bra inför slutspelet sådär, taggad AS HELL! Just nu snackar med världens bästavän, efter mig dåra.. Vi snackar om allt möjligt, just nu om sportscamp. Nedräkningen börjar ju snart faktiskt! WIHOOOOO :D
108 dagar kvar!

OMFG KOLLA MIN ÖGONFÄRG/FÄRGER..

KAAAAATTEN TYYYP, H1H1H1H1H. Igga resten av bilden..

Onsdag dåra !

Då va vi i mitten av den här veckan också, känns riktigt skönt! Va D Ö trött idag, men man får vara de på onsdagar tycker jag! Seg dag förövrigt, hade allmän med någon ny lärare och H E R R E G U D vad jag hatar henne! GAAAH! Fett säär chey! Men jaja. Tog bussen till Stuvsta med Klabbe, Dennis, Alex, Daniel och några randoms. Standard..
Nu ska jag äta Billys, taggaaar träning om 25 minuter vet ni! ;)

JAG HATAR ATT LÄSA!

Kan typ inte ens de.. GAAAAAAH! DE HÄR KOMMER TA MIG HELA KVÄLLEN! hare!

K A O S BABY!

Sha bitches, kom hem från staden för inte så länge sen. Har haft en k a o s dag. Welcome to teenage years! Hade iallafall de as mysigt och kul med Vendela i stan. Vi gick runt i olika affärer åt på donken, men ja ni vet standarden liksom. Fick endast med mig en BH behövdes verkligen!

Sen jag kom hem har jag pratat skype med Wilma. Om allt mella himmel och jord! Ska dock lägga på när som helstoch lägga mig i sängen och läsa lite. Har 200 sidor att läsa tillpå fredag. Lyckad brud! Så då kör vi dååå!

Ostabilt

Tisdagen 27 mars

Hej bloggishen och mina coola läsare! Sitter på livskunskapen och kollar på någon film. Dagen än så länge har varit lugn än så länge. Slutar vid 2 då drar jag och Vendela till tandläkaren och sen vidare till stan. Men i'll update you later! Puss


What's happend?

Sha mannar, sitter i sängen just numed the dator i knät. Och ohyes jag är bäst på svengelska! :o Iallafall så har jag uppdaterat dåligt under helgen, helt enkelt för att jag har ett liv. Hah, näe men har inte varit hemma så mycket och så. Men iallafall så min helg spenderats på innebandyplanen, då jag spelat 2 matcher en vinst en förlust. Resten har jag spenderat med Kasper och Vendela. Vi hade myskväll @ Vendela i lördags. Kollade på film och hade de as mys. I söndags åkte jag och Kasper och köpte ny linda till min klubba. Den är as c00000l nu. Hihehöhu! :D
Idag va de måndag igen, och back in bussnies igen. Lång dag idag, slutade 4. Åkte direkt hem, va as trött och hade ont i huvudet. Sov i någon timme och sen har jag legat och kollat tv med mami. Och flummat lite med henne i köket.
gammal bild!

Gameday

Yes, idag är det matchdag. Men inte med mitt lag utan ska spela 97 match i Åkersberga idag. Rolig innebandy som fan! Sist jag va med 97orna va ju på cupen i Rotebro på sportlovets början. Då mötte vi också åkersberga som vi ska göra idag och vi vann med 3-0. Så dehär ska vi kunna ta.  Men om 15 minuteer ska jag vara över hos sandra ska åka med henne dit. Ha en bra dag/morgon sålänge mina läsare! ♥


Back in two

Den lille har somnat nu äntligen, efter att jag läst typ 2 sagor eller vad de heter. Men nu sover han som en stock! Nu är de bara jag och Leon kvar som är vakna. Iof bara vi som är hemma! Vi sitter och kollar på bilar 2, och sitter och försöker förstå vad han säger. Haha, barn kommer ju aldrig till saken när dom pratar. Men de är göööölligt! annars så kommer papi och dom tillbaka om typ 2 timmar. Men nu vill Leon spela lite innebandy här i vardags rummet och de säger man ju aldrig nej till!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_195224025.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_195224025.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_195224163.jpg" class="image">


On the road

Nu är vi påväg upp till våra kompisar. Vi ska äta där sen ska dom åka vidare och jag blir kvar där med Leon och deras andra son.. Dom jag ska vara barnvakt åt helt enkelt! Ska bli riktigt roligt! Vi hörs under kvällen, pussssss!

Bilder från när jag va barnvakt åt dom sist!


Min mamma är cääääpe


FREEEEEDAG

Gaaaah, här startar helgen. Med solsken hela dagen, solglasögenen va på! Med underbara människor i skolan, inga speciella lektioner i skolan. Love it!

Hej på er föresten! Är hemma och dunkar some music. Ikväll ska jag vara barnvakt halv 6 ska jag vara där och sen är jag där resten av kvällen. För att mami och pappa och deras föräldrar ska ut och käka tsm osvosv. Och jag älskar barn så de säger jag nej till. Och eftersom jag har match imorgon samling 11 så är de inte världens ide att hitta på någonting speciellt ikväll. Så dehär blir great! :)
Men först alltid en dusch, vill inte lukta usch. Stå högt i kurs, de är glassiiiiiigt!

Heiiiidå Sipan!

LALALALALLALALALLALALALALALAL

Attack life, it's going to kill you anyway.

Hej bloggish, torsdagar är min favorit dag. Har ingen aning varför och jag slutar fyra. Men de är sköna lektioner och lång lunch + att jag har hål timme varje torsdag. Sen har vi raster med roliga folk och så, så torsdagar är bäste helt klart! Och även va denna torsdag gryyym! :) Även om jag hatar att gå upp på morgonen och dra mig mot skolan så är de ett måste och när jag väl kommer dit så ångrar jag de inte en sekund. Mina underbara runt om kring mig är faktiskt bäst! Jag insåg att jag kanske faktiskt inte behöver en drivkraft för att komma dit med ett leende lite till fixad osv. Visst vissa dagar behövs de. Men I can't do something about it! Så vad ska man göra?

Morgonen började med att jag träffade farmor på stationen. Saknat henne ♥ Vet inte vad hon skulle göra, men älskar att prata med henne. Gick av i huddinge och åkte som vanligt vidare mot skolan. I skolan hände inget speciellt sådära. På lunchen åkte jag, Vendela, Vickan och Frida till HuddingeC och käkade och käpe Ben&Jerry. Gott som fan! Så de käkade jag och Frida upp på Allmänna. Gick runt med massa sköna folk och så. Slutade med att jag in på 7e:s lektion med Christian. Satt och flummade med David. As kul.
Åkte till stuvsta med Wyser, Tobbe, och några andra som jag inte vet vilka de va? :o Haha, vi hade de lita små kul sådära ! Men dom mobbar mig för att jag är så kort, buuhuuu :(
Chill dag, nu ska jag in i duschen. Love it ♥

Besöks rekord!

Hade besöksrekord igår. Kul faktiskt! Wiiho! Måste bara säga tack, hoppas ni tittar in imorgon igen! Love u al <3


Bad day..

Mitt humör är på noll verkligen!! Kuggade antagligen spanska provet, känns inte alls bra. Ingenting driver mig till skolan längre. Ni vet man har en drivkraft, en person eller så. Men om den personen försvinner vad gör man då? Finns de ens någonting att göra åt de? Jag kan ju inte välja va personen ska göra, de är inte mitt val. Sen att man försöker ersätta personen med någon annan är as lätt att man gör. De skulle nog alla göra! Men att man väljer en person som de bara går inte, de är de nog bara jag som gör! Fattar verkligen inte vad problemet är? Hur svårt ska de vara att drivkraften bara kan vara någon nära ist för någon egentligen så långt borta. Gaaaah, jag kommer bli galen på det här! Tar en liten paus ikväll behöver egen tid! Försök inte få tag på mig, jag har inte mobil i närheten eller så. Orkar inte civilisationen eller vad fan de heter just nu. Vi hörs imorgon.


Gammal bild!


Pappa lagar mat idag!


Datan dör snart

Som sagt, orkar inte häller hämta laddaren. Kan försöka blogga senare. pussssss ♥

Hon la den!


Man måste vara en bad boy !

SOOOOOOOOO TRUE ! Grym låt också :D

Svar på tal!

lite halv dålig bild kanske.. men så bra som de kan bli just nu!

Svar: Är man inte dåliga förlorare om man inte tackar spelarna som gjort mål efter matchen? Eller kanske dom som va lite extra bra? Nähe, men då måste jag missuppfattat de hörru! Fast jo. Och spela fult, är de sista vi gör. Vi spelar isåfall exakt lika fult som ni gör. Vi kanske bara är starka och kan stå kvar när de är kamp. Anledningen till att hennes klubba kom i huvudet på eran lilla 00 va för att hon höll i den och min forward drog loss den. Det var SJÄLVKLART inte med flit så varför dra upp de hela tiden? Och säg inte efter det här att han måste ha koll på sin klubba för de har hon. Er riktigt bra jävla kontroll! Dessutom tycker jag att de är lite halv pinsamt att hon fick ont i huvudet andra gången hon fick klubban på sig, alla såg att den kom på benet. Filmning på den, till och med dommaren såg att de inte va huvudet. Oohhh no, vi ramlade över sargen. Tycker du inte att de här till i innebandy eller? De är en tuff sport.
Och vännen, varför tog du de inte med mig på facebook eller vad fan som helst? Och ni kan ju vara gulliga och skriva ditt namn nästa gång. Blir nog bättre för dig. Eftersom vi måste ta de så alla ser istället för att prata på facebook. It's your choice honey!

Tisdag - dålig dag !

Tjenare, hur äre bröder? Som ni ser så har jag en dålig dag har varit super trött, har mjukisbyxor och nästan inget smink bara en sån sak säger en hel del ! Annars så är de väl ok. Har typ bara haft SO, livskunskap och Engelska idag så de är chill. Gick dessutom ut och stod och snackade med Daniel på SO och whoopa där gick typ en kvart från den lektionen. Va riktigt skönt! :D Tackartackar Wyser! Sen hade jag och Davve lite kul. Höhöhö! Annars så har dagen varit häldeselös!
Vendela ringer på nu så ska svara. Sen ska jag ta och dricka lite juice och spela gitarr eller plugga spanska.. lutar åt gitarren! Har lite att blogga om idag så vi höres senare! :)

godnatt!

BB i sängen nu, Jocke på sms. Sen ska jag sova! hare göööött !

All i want..

Finns ingen annan seriöst. Du från första dagen! Jag vet inte what to do. Du är för bra helt enkelt. Dags att gå vidare kanske? Vill inte, men kanske är dags för de? Jag blir galen på dehär med kärlek nu helt seriöst!

Måndag !

Då va måndagen avklarard, slutade 4 med de va ändå en lugn dag. Drog hem till Vendela efter skolan och kollade på beck. Skulle pluggat Spanska tillsammans men så blev det ej, höhöh. Standard! Min kväll har bestått av massa damp i loggen osvosv. För er som inte redan vet så kan ni ju kolla min logg på facebook Mysan Eriksson@. Inte okej! :o Men ska fortsätta snacka skype med Kasper och Bilbo nu. Hejdå så länge!
gammal bild

Bilen igen då!

Då va man tillbaka då! Sitter i bilen påväg för andra rundan till hallen. Nu står vendelsö på protokollet igen! Fast den här gången i div 2. Önska oss lycka till!

Fett off på bilden , men bjuder på de!


Så jävla klockrent!


Taggish

Ligger i sängen och kollar på Simpsons och taggar match om 1 timme ungefär! Har även tagit mig en powernap så är utvilad. Så dethär ska gå som en dans på rosor, vi möter Vendelsö igen dom är dåliga förlorare så dom kommet spela riktigt fult. Men de kan vi ta! :)


5-7

Sådär ja, matchen är över och slutade 5-7 vi förlorade som sagt! Men vad gör de? Spelade ju ändå med människor 35+ , Olivia och Josso! Första målet gjorde jag också, en backhand rakt upp i krysset bror. Stolt brääää! Men jajaja, nu ska jag sluta snacka och dra mig till duschen! Hare !


Senior debut

Godermorgon bitches, sitter just nu i bilen on my way till hallen för att spela match med mammas lag. Kul faktiskt! Debut i senior serien, töööfft ju! Ska spela mot Örby där min kompis spelar där så de ska bli kul! Men nu är jag framme så tagga match nu! Puss och kram


Dåligt av mig, 5-1

Sha bloggen, uppdaterat dåligt idag dåligt av mig! :/

Dagen började med match mot Vendelsö i division 1. Viktig match för vårat slutspel! Och vann gjorde vi också, 5-1 blev det! Blandade känslor under matchen blev typ skadad eller vad man ska kalla det. Fick en tackling i ryggen av någon b-rud, as ont fick jag. Eller hade redan ont innan så den där tacklingen kom inte sådär jätte bra men jaja. Va inne igen andra perioden så jag ska nog klara mig, men inte gjorde de!

Drog hem sen, åt på donken osvosv. Blev skjutsad till Vendela av mami. Fixade oss och så, sen mötte vi upp Vickan och Frida i björkängshallen och kollade på hokeykillarnas mitt i cupen-final även dom vann, 1-0 blev de. Kuligt! Sen spenderades resten av kvällen hos vendela. Mer har jag inte att säga just nu, pussN!

Muppbild, bjuder 100%


Thaimat ftw !


Fredag bror !

De är fredag mannen, whoopa! Sitter just nu i bilen och väntar på mami som är inne och köper Thaimat. Har varit på fredags träningen med stockhoms gruppen! Ska nu hem duscha och äta sen blir de antagligen att sälja korv med Vendie! Men nu kommer mamma, så ha de gött så länge bröder !


Wäääääääh

Jag är lång bror!!


Tulpaner bror !

Hej babes! Mobilbloggning hära! Ligger i sängen och kollar på tv med mamma. Bästavän Kasper har precis varit här och sålt tulpaner till oss, skönt att se honom! Vi ska nog träffas i helgen i think, hm..
Annars så har jag inte gjort så mycket kusin va här tidigare idag, hon kom med en chailatte till mig och vi satt och snackade ett tag, kärlek till henne! Annars har jag varit värsta sur kärringen idag typ. Skönt att man har människor att klaga med! + folk som får mig skratta och på andra tankar! :) kärlek till dom <3

Men nu ska jag och mamma fixa Latte till oss, kärlek så länge !

Bild från London !


sleeepygirl

har sovit bort ungefär hela dagen. Nödvändigt som fan! Behövde verkligen en sån dag idag! Kollar lite BB just nu, de måste seriöst vara världens bästa program? OMG, LOVE IT! Annars så har jag ingen alls blogglust just nu pga olika saker. SÅ jag bloggar imorgon, eller senare ikväll får se!"  Puss

sjukling

Åkte hem från skolan idag, runt halv 11! Mådde inge bra alls. Så kände att jag inte hade någonting i skolan att göra! Synd bara att vi har träning idag, lär nog inte vara med på den! :/ Annars så sitter jag och kollar runt på lite tävligar på olika bloggar osv! Har som en liten grej att kolla sånt ofta så är de riktigt bra sidor man vinner grejer från, så har flera gånger hittat nya sidor osvosv! Är dock inte med i själva tävlingarna så ofta! Men jajaja, nu snackar jag bara ska. Försöka få i mig någonting att äta sålånge! Pusssssss ♥

Everybody has a weakness. Well, i have two. Everything he says, and everything he do.


Tisdag

Hejsan! :)
Kom hem från skolan för inte så länge sen. Har inga planer på vad jag ska göra nu dock, men kan nog hitta på någonting.. Vill kolla på en hockey match, men de verkar som om jag inte får med mig någon.. hm, men ska nog fixa de där ska ni se! :) Skoldagen va lame och tråkig, slutade iallafall 2 så de va skönt! Min dator har småttsmått damp och funkar inte! Så just nu sitter jag med våran super långsamma som mami och pappa använder. Förstår inte att dom klarar sig!? :O Pusssss så länge ♥


There are not many things in life so beautiful as true friendship, and not many things more uncommon.

De är svårt att hitta den personen som orkar hålla kvar vid en person som mig, som tänker på sig själv i första hand. Men jag har hittat en person som står ut med alla mina fel, som står ut med mina brister. Är säkert värsta surkärringen, tar ut alla mina dåliga dagar på dig, är otrevlig och bara av kall mot dig även fast du inte gjort någonting och får säkert dig att må skit ibland. Jag avbryter dig när du pratar, och tar ofta över med mina problem. Jag är ledsen för de, jag är inte perfekt! Men Vendela Anna Samuelsson, tack för att du står på min sida även om jag är största egot eller gör så du känner dig låg.

Jag vill att du ska veta att för mig är du allt. Utan dig tror jag fan inte att jag skulle kunna klara av min vardag! Jag visar de nog inte så ofta, jag är inte bra på sånt. Kan skriva de hur många gånger som helst. Men de funkar inte så! Jag ska bättra mig jag lovar! För Vendela du är vad jag behöver. Min absoluta bästavän, jag älskar dig! Ville bara säga hur mycket du betyder, du och jag i alla tider! ♥




bästaaaaa



världens bästa pappa tog med sig mat hem till mig! LOVE ♥

Klädsel 12/3-2011



T-shirt från Hollister - Jeanstights från primark. Till de mina solglasögon även dom från primark - svarta tygskorna - och min skinjacka från H&M as usual! 

Körde på en enkel skön klädsel idag. Orkade verkligen inte imorse! Alla gick runt i små söta blusar, spetströjor osvosv. Men nej inte jag! En annan gång kanske! :) Dålig bild fick ni också, men jajaja.

Kära dagbok..

- min dag har varit s ä m s t! Även om personen som lyser upp min dag pratade med mig så har de varit katastrof! Nu låter de som om personen aldrig gör de, men tolka de som ni vill! Sen fick jag även typ stenar i ögat, så typ mina ögon bara rann osvosv! Sen så har även en person ring till mig idag på lunchen! Knas.. Vi bråkar fan dag in och dag ut. De va han jag pratade med igår ikväll ni vet. Vi bråkade bara så de slutade med att jag sa "smsa mig imorgon så ringer jag dig" och klickade. Så man kan ju säga att de inte va de roligaste samtalet.. Men slutade runt 4, kom hem för kanske 20 minuter sen!

Nu måste jag plugga, för jag ska göra ett spanska prov på onsdag. Och jag vet fan ingenting! Får panik! Och eftersom spanska är ett av dom svåraste ämnena i skolan och inte direkt en av mina bästa sidor i skolan så blir de ju inte lättare! Och de gör inte saken bättre att min spanska lärare har ringt till min mamma och berättat att jag tycker att jag har svårt för spanska och att jag tappat koncentrationen! ÄR HON HELT DUM I HUVUDET??!? JAG HAR JU TAPPAT KONCENTRATIONEN FÖR ATT DE ÄR SVÅRT! assså blir galen!


Så här känner jag just nu! fuck everything..

Godnatt världen!

Nu går jag och lägger mig i sängen väntar samtal från en människa, inte de roligaste just nu men måste man så måste man! Så de blir mitt slut på den här veckan. Som för mig varit fram och tillbaka! Men riktigt bra vissa stunder! Nu kär vi nya utmaningar, ny vecka! Hare gött & sov så gott! De ska jag göra!


Big Brother + spanska plugg + te = sant

Shasha, kom precis hem från dagens innebandy träning! Va helt okej, gick lite sisådär för mig pga att mitt huvud va på helt andra ställen! Så är de ibland, deppmode on! De är ju söndag kväll, de enda bra med söndagkvällar är att de är bb! Annars så suger resten! Deeeeppp!

Har spanskaprov på onsdag eftersomm jag inte gjorde de i fredags! Så nu är de bara plugga,plugga,plugga dagarna fram över! MÅSTE FÅ GODKÄNT!!! Så nu ska jag plugga lite, vi hörs senare!


lite shopping från London.


Största driv grejen, köpte nämligen en liknande till Vendela - Primark (se hennes blogg, här)

- Primark

- Holister & H&M      

 - Primark & Deichmann

Baksidan                        Från primark                                Framsidan

Lite av vad jag köpte i London. Eftertraktat va detta så here you go! Som ni ser så köpte jag ingenting speciellt! Men älskar enkla små outfits som man fixar med ett par örhängen kanske något armband, ett par snygga skor, håret osvosv. Sån är jag!
Dåliga bilder fick ni också, kläderna bara ligger där på mig säng. Antagligen så kommer de bilder så småningen om då jag har dessa kläder i mina outfits, då får ni se hur dom sitter på! :) Lots of love ♥


Upppssii!

Hej bloggen! 4 dagar sen jag bloggade senast.. KATASTROF! Hmm.. Så börjar nu då! Kööör hårt. Ska lägga upp London shoppingen, och lite andra suffs här på bloggen senare idag! 
Vad har hänt sen sist då? Kappeboooi spelat match med sitt super fula nummer 16! ÅÅÅHHH AHMEDABDULLATD¤%RG*YUÖJOFYDTR%&¤S#G#UHIGUFYD* deprition :( Loreen vann melodifestivalen även om de borde varit jag pch Vendela som gjorde de.. Nej nu snackar jag bara! Är iallafall tillbaks på bloggen nu! :)



Random bild!

Pluggat, tänkt, nej nu ger jag upp.

GOD NATT VÄRLDEN. HEJDÅ!

Om du bara menade orden du sa till mig..

Jag saknar dig bara mer och mer för varje jävla dag som går! Jag vill ingenting annat än att ha dig precis som förut. Vill kunna prata med dig, du är en av personerna som förstår mig bäst. Du va en jag kunde lita på! En person som jag faktiskt hade otroligt mycket tilit för. Men om och om igen så sårade du mig! Värre för varje gång. Alla våra bråk slutade alltid med att jag satt och bad dig komma tillbaks! och de gjorde du, gång, på gång. Vi slutade prata till och med, de gick fan månader tills vi pratade igen. Men åter igen va de jag som tog tillbaks kontakten! Just för att jag aldrig någonsin känt såhär för någon annan person. Visst självklart har jag varit så kär så de gjort ont. Men inte alls på de sättet som med dig.

Du va den underbaraste jag haft. Så äkta tills första bråket. Ingen har någonsin brytt sig så mycket som du. Kan inte förstå att de bara är över! Den dagen ditt namn kommer upp på min skärm en gång till, då jag verkligen känner att orden du säger är äkta den dagen kommer jag fan släppa allt och åka till dig och bara vara. Du va den bästa, och ingenting säger att du inte är de längre. Du är samma gamla kille jag hade för ett halv år sen! Du har bara inte dom samma känslor som jag har.
Jag ångrar ingenting med dig snarare tvärt om vill ha det tillbaks! Alla säger att livet går vidare att de kommer en ny osvosv. Visst kan tycka killar är snygga, kan hålla på med killar eller snarare svara när folk srkiver till mig. Jag har strulat med andra, okej. Men ingenting är samma sak som med dig. Som när du låg där i din säng och höll om mig. Asså saknar dig så mycket!
Och ge FAN i att kommentera att de inte blir bättre av att skriva de på bloggen för JO de blir de visst! Får ut mina känslor, och allt jag har inom mig och vem vet kanske läser han?

Perfekt underhållning när man pluggar!

&

Måndag.

observera punkten efter måndag.. -.- HATAR helt seriöst måndagar, så otrooligt sega! Börjar med matte som suuuger sen har jag bara massa skit ämnen + teknik som faktiskt är ganska kul h3h3h. Annars hade mina måndagar varit sääääämst. + att jag slutar 4 och har fitt solveig eller vadfan hon heter som sista lektion. döööööö! åh andra sidan så har hon sjukskrivit sig del tid, och vill typ inte ha oss.. yeeeeeeees! De enda bra idag..

Hej föresten! Som ni märker har min dag varit säääämst.. Eller inte sämst, har ju massa underbara vänner i skolan. Men har varit suuper trött idag! Satt kvar typ 1 timme i skolan med Davve och Vendela, även Klas och Alex ett tag också men dom drog. Snackade väl om typ allt och inget. Mysigt! Nu sitter jag hemma i köket och dunkar NRJ och tänkte överaska mina käre föräldrar med mat! hm.. kan de vara en bra idé?
Hej jag ser drågad ut, men vafan nu kööör vi !

Back on track

Skola imorgon igen då. Taggad till max! no way, men kör iallafall. Tror jag ska träffa Jocke efter school också :D Kulliiigt. Bloggar imorgon, nu ska jag kolla på film! Puss
rondom

VILKEN JÄVLA DAG!

Lovet hade inte kunnat sluta bättre! Spenderats med mina underbaraaste måsar och Ivan, haha internt skämt.. Vi har varit på donken 4 gånger, gått runt i stan osvosv. Vi åkte till cybertown och körde laserdom, jag va säääämst! Men vafan, de va ju kul andå! Jag har nog inte garvat såhär mycke på huuuur länge sen som helst! Åhhh, kan liksom inte förklara. Men kääärlek till dessa boys. ♥♥♥

Just nu sitter jag och kollar på Big Brother, bästa programmet som finns! Här kommer 2 bilder från idag..

Stan idag dååå

Godmorgon bloggen & alla läsare, My in tha house! :) Skämt åsido.. men jaja!
Har precis gått upp, bussen jag ska ta går om 1 timme ungefär! Kasper kommer på den också, kulkul! Sen åker vi in till stan och möter upp Allan, Ivan och förhoppningsvis Oliver. Vi går väl runt lite inne i stan och snackar garvar osvsov! Älskar att prata med dessa människor. Kärlek till dom! Vendela kommer antagligen in senare också! :)
Men nu babes ska jag fixa mig!
Ser as sur ut på bilden.. men jaja

Shoo bre

Hemma nurå! Eller har varit hemma en halv timme typ. Vi hade de mysigt, satt och snackade osvosv sen kollade vi på shoo bre. Bästa jag sett! As grym va den! Tips till alla att se! :) sen åkte vi vidare, och nu är jag hemma. Sitter och smsar lite med Jocke och ska försöka få tag på Allan, oliver och dom snart! Vi ska ju träffas imorgon! Lääängtar , saknat mina muppar FETT mycke! Jag har lovat att vara inne på tc 12 imorgon.. Vet inte riktigt hur jag ska fixa de? Men köööör bah!

Kollar på någon film på 4an, så ska fortsätta med de! Vi hörs imorgon, puss

Lagom ny bild..


Biokväll !

Varit hemma hela dagen, pratat med Vendela i telefon typ 2 timmar. Sköönt att prata med någon som inte är min mamma! Annars så har jag bara degat. Är klar fixad nu och ska åka och möta upp Vendela, Cornelia och massa för att ta 9 bion på sergel. Idag blir det Sho bre! Vad gör vi? Nu kör vi! H3h3h3
Hej jag har svarta ögon, hejdå.

M&M's world

Va inne på en heeeelt sjuk affär när jag va i london. M&M's world hette den. Ni alla vet ju vad M&M's är, men de är inte så stort här i sverige. Men i London verkar de vara väääärsta grejen! De va en affär med 4 vångar med ENDAST M&M saker. Helst sjukt där inne! Dom hade en helv vägg med bara massa godisar i olika färger! Helt sjuukt! Så där gick jag och mamma runt i säkert en timme och bara kollade, tog lite biler osvsov!

Sen hade dom typ en grej 'vilken M&M är du?' do you get it? Då fick man gå in i en grej och sen kom de upp på en skärm. HAHA ! As kul ju! Fick även med mig ett parhörlurar hem.. men jaja här kommer bilderna!

Vååååren är här bitches!

Fan va skönt att komma hem till sverige när de är så här! Älskar våren! Så idag blir de att ha bara en tjock tröja på sig tror jag! eller ska inte vara ute så länge tror jag.. ska bara åka till hanna och fixa med the sense biljetten och sen möta Vendela och efter de typ hem och fixa mig. Vendela hänger nog med tror jag? Får se!
Men nu ska jag åka mot Tumba för att möta upp Hanna med biljetten! Puss ♥

Dödcheeeey på bilden

Äntligen hemma dåra! Är helt slut.. Imorgon blir de the sense antagligen de är fram och till baka med de hela tiden.. Men tror jag går! Om jag orkar! Annars så är de spik med Vendela imorgon på dagen iallafall. De gillar vi! Gulligt att hon bloggade åt mig också!

Men nu ska jag släcka ner i mitt rum och sova i MIN säng! Är dööö trött jaooo


information from Vendela

Sha bitches Vendela in da house, tänkte komma med lite information från My. Hon kommer hem vid 00:00 inatt så ingen mer bloggning för hennes del idag internet va tydligen super segt i London. Så hon bad mig att underhålla er så här e jag :)
Vet faktiskt inte om jag skulle blogga eller bara säga att hon inte kan blogga ? men jag har tråkigt så gör ett lite inlägg för er hihi, Nu ligger jag och kollar på big brother 24/7 händer inte så mkt men aja bättre än att inte göra ett skit, vet inte vad jag ska skriva om faktiskt så kanske hörs sen who knows. Ni lär få höra mer om mig på My's blogg som att jag e med henne every day men så är det om man är bästa kompisar. Pussss
Om ni vill kolla in min blogg ---> http://vensa.myshowroom.se
gammal men orkar nt leta efter nån BJUDER VA GLADA.

Pic's

De verkar tydligen funka nu plötsligt, så här har ni bilder från idag!


Testing

Tralalala


Pic's

Blogg.se appen är sääär så jag kan inte lägga upp bilder, så ni får leva med att inläggen är lite halv tråkiga till jag har en dator eller tills de funkar igen!

Men nu har jag packat ihop mina grejer, vi åker ju hem imorgon! Kan säga att resväskan är en aning tyngre än när vi åkte hit! Känns så tråkigt att åka hem men längtar faktiskt lite.. Med tanke på att jag på söndag ska träffa Ivan, Allan och Oliver saknade människor de där, sen har jag även med mig Kasper och självklart Vendela! Längtar! Nu ska vi kolla på någon film här på tv och jag ska sluta snacka massa skit.. Vi hörs :)


1 mars

Äntligen! En månad närmre juni , en månad närmre sommar lov osvosv! Lääängtar! Dock så har jag de ju suuuper här i London, trivs som fisken i vattnet..

Idag började vi med att åka på de där design museet jag pratade om förut. De va kul faktiskt, fast hade nog högre förväntningar. Men de fanns mycke roligt! Efter de åkte vi vidare till picadally circus, åt lunch och Ben and Jerry. Va också inne på en sjukt härlig affär mer om den sen!(bild nedan avslöjar vart) Där ifrån åkte vi till ett köpcentrum där dom hade hollister, så idag togs min holister oskuld.. H3h3 bättre sent än aldrig! Gick runt där i massa timmar och nu är vi tillbaka på hotellet och är helt slut i fötterna! Åt också middag på vägen hit.


Godermorgon

Godmorgon babes! Är färdig fixad och ska ta min feta rumpa till frukosten vilken sekund som helst.

Idag ska vi på de där design museet, och efter de shoppa lite till självklart! Ganska tråkig att berätta om kanske.. Men skit samma!


Skulle kommit upp igår

Tillbaka på hotellet sitter och äter en donut som vi köpte på vägen hem från resturangen :) wiiio! DOOOH!

Har 2% kvar av mitt batteri så vi säger att de här är sista inlägget för idag.. Imorgon ska vi på de där museet + ännu mer shopping! Holister imorgon! :)

Bilden är lika seriös som jag!


Kvällens klädsel

Jeans - nyköpta primark , Rutig skjorta - JC, Under de en svart bandue - ny primark den med. Till det min skinnjacka från h&m och nya tyg skorna!

Vi ska gå och äta på ett italienskställe som vi åt på sist vi va här!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_191846132.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_191846132.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_191846178.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_191846206.jpg" class="image">