VI HAR HAMNADE I KINA

Nu är vi äntligen snart framme. Vi har precis åkt förbi Rättvik, eller de kanske va en kvart sen. De tog tydligen 5 timmar. Hehe, my bad. Iallafall så stannade vi på vägen och åt. Ett tag så började jag tro att vi hade hamnat i Kina! Gott va de, och jag blev riktigt, riktigt mätt men vad säger ni ser de ut som att vi kom till Kina?


I bilen!

Nu sitter vi i bilen och ser Stockholm försvinna längre och längre bort bakom oss. Nu bär de av till mora, de kommer att ta ungefär 3-4 timmar. Tycker de känns riktigt jävla fett att lämna den här hålan ett tag! So bye Stockholm hello Mora! :D


2 jävla timmar kvar nu!

GOD FUCKING MORGON!

Min är iallafall "god" utav bara helvete! Även fast jag är trott som fan så är mitt humör på TOPPEN! Kan de vara för att vi ska till Mora kanske? :D Har väntat på den här dagen hur länge som helst och nu är den äntligen här. De va ett tag sen jag va iväg på cup nu och de här lär bli den sista den här säsongen. Så nu ska vi ge ALLT och ta oss en medalj! Kämpa in i sista sekunden och bara ha så kul som jag vet att vi kan ha tillsammans på planen. Bele boysen är även på plats i Mora. Vi bor dock inte på samma ställe som i Storvreta men vi ska nog se till att ses ändå. De här ska bli så jävlaa kul!

Såhär fina är vi just nu!


Moooooooora

Sha bitches! Sitter med Vendela i min säng och kollar på en film som går typ på 4an. Har typ precis packat klart. imorgon bär de nämligen av till MORA! Taggad till 1000 som sagt. Vi ska spela massaaa innebandy, ragga massa boys och ta hem de där jävla guldet! De står tullinge på de så är de bara!!

Idag har dagen spenderats med mina käresta Tullinge brudar Johanna, Filippa, Hanna och Linn. Även dom nya tullinge tjejerna, Karro, Sara, Emma Saga osvosv. Riktigt kul! Huddinge killarna vann för 2a året i rad 3 case av min bästavän Kasper. Gaaah, vad jag kaosade på läktarn när han gjorde mål! Även Huddinge tjejerna vann även dom 2 året i rad. Och sen vann Nackas p97 för 3e året i rad. Gaaalet! Och de va vad jag hade tippat på också! *Stolt* Lycka till ni som ska spela imorgon.
Nu vill Vendela ha datorn så ni får nöja er med dehär så länge. Puss ♥

Sunlight

Godmorgon, jag och Vendela är uppe med tuppen för att hinna sola nu innan vi ska åka till Eriksdalshallen och möta upp Oliver för att kolla på finalerna. Ska bli så roligt, har en liten aning om hur matcherna slutar. Mer om de sen! Nu har vi precis kommit upp i solariumet. Så ska växla pengarna nu och sen blir de solning! Vi hörs senare , puss


Saik!

Stördaste kvällen i hela mitt fuckning liv! Jag kommer aldrig våga gå ut när de är mörkt igen!! Va de någon som såg bb avsnittet eller? OMG LÄSKIGASTE! Jag och Vendela dog, skrek och typ grät! Sen efter va jag ju självklart tvungen att gå på toa när de va slut. Så Vendela fick följa mig fast dock så låste hon in mig. Och jag hade ju släckt. Och hittade lampknappen! Damp. Sen kom jag ut och ska kolla på luren då har Kasper den jäveln bytt bakrundsbild till en as äcklig. DOG! Resten av kvällen gick vi runt och skrämde varandra. Och ja vi mötte upp kasper vid typ 8. Är hemma nu, så nu blir de bloggning! Ni bara wohooo! :)

Visst är jag göllig?


Upps we did it again!

Shaaaasha bitches! Vi hade tur och slutade tur, riktigt skönt vi åkte hem till mig och pratade massa åt lunch ala My och Vendela. Och körde lite innebandy i vardagsrummet och snackade massaaaa Mora. Taggad till 1000! Nu sitter vi i hallen i kilaberg och väntar på att träningen ska börja! Har gött!


Godermorgon denna fina dag!

Är de bara jag som älskar vädret idag? Sol, lagom varmt osv. Till och med mina ballerina åkte på idag! Helt otroligt härligt! Hoppas de håller i sig så här iallafall hela helgen gärna över Valborg också då jag ska till Mora! Längtar!

Idag vet ni ju redan att jag börjar 8, så sitter på bussen redan nu. Ska gå av om nästa station. Så måste ta tag i mina klubbor osv. De är ju fredags träning med Stockholmsgruppen idag, med innebandy akademin! BÄSTA ♥

P.s. Skulle publicerats vid typ halv 8.


Känslan när man..

Lägger sig i sängen under ett varmt täcke när resten av rummet är svinkallt och smsar med honom! Gaah, kärlek på hög jävla nivå!

BB är slut nu så jag ska sova. Börjar nämligen kl 8 imorgon! FML? Typ jaaaa! Men har jag en riktig jävla tur så slutar jag kvart över 12! Hoppas! Men jockeboy smsade mig nu så ska svara. Sen någon gång här inom typ en halv timme kommer jag att däcka med mobilen i handen. Standard!

Men godnatt mina fina läsare, vi hörs imorgon! ♥


ÄLSKA ICE AGE!

Kan man kalla de beroende kanske? Jag och Vendela hittade ett spel spel när vi satt och kollade igenom Apple store. Ice age village heter de och är ungefär som farmville fast på luren dåra! Så de har jag drogat dom senaste typ 4 timmarna. Level 9 - check! :D
Samtidigt som jag spelar de så kollar jag på ice age 3, kan de bli mycke bättre? ;)


Tillbaka på bloggen!

Nu är allting fixat, inga bråk eller så längre. Ska ta och satsa på bloggen nu också, de blir dessutom lättare att uppdatera er oftare och roligare nu då jag fått en iPhone av mami. Då jag kan ha blogg.se appen som bara finns för apple. Men jag lovar er att jag inte ska skriva tråkigt många kort inlägg som vissa med iPhone gör. Utan intressanta inlägg som har betydelse osv. Låter bra huh? :D

Annars så har dagarna jag inte bloggat, varit händelse rika. Har bråkat med personen som betyder mest för mig. Med lite gråt, skrik och kärlek ordnade de sig snabbt! Hela veckan i skolan har nog varit en riktig gråt vecka. Känns som om alla har gråtit under veckan! :O Som tur är så är de ju faktiskt fredag imorgon! Vilket är super super skönt! Har massa planerat som jag ska blogga om så jag börjar nu! Så håll er upp uppdaterade. Pussss


hot


lalala random.


Semifinal!

Imorgon får man äntligen göra de man tränat till hela året. De som gjort att man fortsatt kämpa i blod, svett och tårar i seriematcherna. Imorgon är de Semin som gäller! Vi är bara ett steg, ett litet steg från att vara topp 2. Vi kan ta de, vi kan möta huddinge i Finalen i Eriksdalshallen på Lördag nästa vecka. Men bara om vi vill, och bara om vi kämpar allt och spelar som ett lag i dom 40 minutrarna vi har på planen tillsammans! Vi kommer att ha de så jävla roligt, vi kommer att spela hur bra som helst. Bara vi stöttar varandra även om vi gör fel! För de går att fixa. Även om vi ligger under kommer vi inte tappa hakan, de behövs inte vi KAN vända! De vet vi. Nu hoppas jag att ni mina finaste, underbaraste, mina änglar taggar lika mycket som jag har gjort. Och jag hoppas att nervositeten börjar snurra lite i magen på er, för de är så de ska vara! Imorgon kör vi, semiiiiiiiiifinal!



lalalla, fuck this shit

De är inge bra alls just nu. Är verkligen på så otroligt dåligt humör! Alltig bara rasar på en och samma gång. Vilket leder till att jag är otrevlig mot allt och alla. Så innan jag börjar att blogga som vanligt igen så måste jag ta tag i de här! Så låter bloggen få lida, men de är så de är!

Bakat muffins med Vendela!


Godmorgon!

Efter regn kommer solsken och efter lov kommer skola. Dom är de inte så långt kvar tills vi är lediga nästa gång. Och då är de MORA!!! Så jag ska inte klaga. Dessutom så har jag inte varit i skolan på 2 veckor eftersom att jag va sjuk veckan innan lovet. Så de här kommer nog att gå som en dans på rosor!

Hej föresten! Börjar kvart över 9. Men missade bussen så lär bli typ 5 minuter sen. Men de är sånt som händer! Vet inte dirket vad som händer idag efter skolan. Men slutar 4, så får väl se om jag orkar ta mig någonstan eller och jag och Vendela hittar på någonting! :)

Men mina fina läsare, ni får ha en as bra dag! Så hörs vi senare ♥


People call it 'jealousy' I call it 'fear of losing him.'


JAAAAAAAAAAAAAAA HEJDÅ JOE!

LALALLALALALALA

Vad vi tjejer äääälskar!

  • ‎ Tjejer älskar när killar håller dem runt midjan
  • Det betyder jätte mycket när ni kan dela hemligheter, men om hon berättar något för dig. Så håll det för dig själv!
  • Kyss henne långtsam
  • Även gäller det kramar, ingen gillar hårda och korta kramar?
  • Oftast älskar tjejer att umgås med dig och dina vänner
  • Vi tycker om att ligga framför en film och mysa, men att hitta på saker då och då skadar inte heller
  • Ta bilder med henne. Alla tjejer kanske inte vågar säga att de vill ha en bild på er, men det uppskattas alltid
  • När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det! Hon vill höra att du älskar henne mest
  • Tjejer äääälskar när killar pillar i deras hår
  • Ord kan vi aldrig få nog av. Att få höra hur vacker man är uppskattas alltid
  • Du kan vara lite snuskig med henne privat.. de flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp
  • Ni killar kanske inte tycker det är sån stor deal att skriva "söt" till andra tjejer, men tro mig. Det sårar något otroligt.
  • Så tänk på vad du skriver till andra tjejer! Vi tjejer får alltid reda på det tillslut ändå.
  • Samma gäller otrogenhet. Tjejer pratar, vi får reda på det!
  • Tjejer uppskattar nästan alltid något samtal då och då någon kväll.
  • När en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra "jag älskar dig med" inte "detsamma".
  • Presenterar du inte henne som flickvän - ligger du riktigt illa till.
  • Tjejer ääälskar att bli uppvaktade. Något litet skadar aldrig. Bara att få låna en av dina tröjor kan göra mycket. Sen behöver det inte vara hela tiden, men nån gång då och då skadar aldrig!
  • Om du står och pratar med några av dina tjejkompisar, dra henne närmare dig eller ta hennes hand så hon vet att hon fortfarande betyder mest och att du inte skämms över henne.
  • Tjejer är inte dyra, som alla annars brukar säga. Vi vill bara ha något betydelsefullt. Som smycken, något personligt eller bara en utekväll då du planerat vad ni ska göra.
  • & den sista saken ni inte ska glömma - Vi ääälskar att höra hur mycket vi betyder, även fast svaret kanske inte är det finaste alltid. Så kommer vi alltid ihåg exakt hur du sa det och i vilket tonläge. Tjejer gillar romantiska killar!

Skype med Oliväääär.

Jag FATTAR INTE hur alla mina och Olivers skype samtal slutar med att jag sitter och döööör av garv åt Oliver när han sjunger. Haha standard.. Men jaja, ska prata med honom ett tag till sen ska jag ta och sova. Kappeboi ringer mig 10 imorgon, taggaaa! Så antar att jag ställer klockan på typ 2 minuter i. Hehe ;)
Så vi hörs bitches!

Lördags mys


Svar på tal!

Tänkte dra ett svarpåtal såhär på kvällen. Haha, va fel de lät! Men är iallafall rätt lätt road just nu!
Ni för nöja er med denna dåliga bild.
Svar: Oj, jag gumman du hade rätt. Vi spelade kvartsfinal, kul att du uppmärsammade de och la ner tid på att rätta mig. Dock så spelade de ju iallafall ingen roll eftersom vi är i Semifinal nu. Och inte för att vara sån ni kom inte ens till slutspel.. Men kul att ni tycker att de är så underhållande att försöka trycka ner mig eftersom de här är er 3e kommentar. Lite pinsamt tycker jag allt, men what to do. Ni fick mig iallafall att skratta lite! :)

SEMIFINAL!!!!!

Hey, vi vann kvarten mot Ängby med 3-0. Blev en assist från min klubba till första målet som Johanna gjorde! Vi spelade riktigt bra och nu väntar semifinal mot Täby om någon vecka. Gaaaash, vad jag längtar! finns inget underbarare än känslan att de är vinna eller försvinna som gäller. Och när man då vinner och känner att man har gjort sitt bästa och de räckte hela vägen fram, de är kärlek!

Så nu ligger jag här hemma och ska ta och gå och duscha vilken sekund som helst!

Här får ni bilden som snart hela Facebook har sett, de här är seger bilden! Wäääääääh


Musicaaaaa

Såhär taggar jag i bilen, woooopa!


Mot Åkersberga!

Hann inte blogga mer, så typiskt mig att stå och fixa mig, dansa till musiken som jag spelar på högsta i mina högtalare. Gaaaash, I LOVE! Nu sitter jag iallafall i bilen på väg mot Åkersberga där kvartsfinalen är. Vi ska spela mot Ängby. Då blir de revange ellerhur de nu stavas! Men nu ska jag sluta prata om ingenting. Önska oss lycka till, nu kööööör vi!


Godmorgon.

Sha, hann inte blogga igår. Orkade inte när jag kom hem helt enkelt! Men Kappeboi kom hit och vi satt och kollade lite på tv och så, sen drog vi till hans mammas jobb och jobbade faktiskt. Jag och han hade värsta teamworket, så jävla bra! :) När vi va klara där gick vi ut i regnet och gick till någon galleria och gick runt där. Slutade med att vi hanmnade på Donken.. Vi skulle möta upp hans familj kvart över 5 utan för en resturang. Så de gjorde vi, och sen käkade vi där självklart. SKIT GOTT vare! :)

Sen åkte vi och kollade på Djurgården - Iksu. Iksu vann tyvärr med 5-1 tror jag de va :/ Men de va en tråkig match men jag och Kasper lyckades ha kul iallafall! Efter d va de typ bara hem och sova, för idag är de ju som ni vet slutspel! Ska fixa mig lite så jag bloggar snart!

Fredag den 13

God morgon mina underbara. :D Gud va jag smörar, hahah!
Vaknade iallafall för inte så länge sen! Och Kasper ringde mig precis, ska tydligen möta upp honom på stationen vid 3. Så ska nog ta och börja fixa mig snart! Vet inte what to say.. Så jag börjar fixa mig nu så hörs vi senare. Puss :)

Nu går jag och sover.

Efter att ha pratat med Oliver i typ 3-4 timmar så ska jag faktiskt sova nu. Mina planer för imorgon är rätt enkla. Ska inte gör någonting alls på dagen sen ska jag möta upp kasper och hans familj och dra ut och käka. Och sen vidare på Djurgården - Iksu. Eller någonting, har ingen koll alls.. Men de är innebandy iallafall. Chill fredag blir de. Skulle egentligen träna men har typ stukat foten så jag vilar, så jag är helt hel på lördag då de är SEMIFINAL!
Men godernatter mina fina ♥


Gammalbild

..


3073428843_1_9_p3ylu8km_large

Kääärlek


Ni kanske inte riktigt fattar andra videon. Men där har Bajen precis förlorat Cupfinalen och hela läktaren rester sig och bara kör. I vått och tort. De här är äkta kärlek. Finns inga ord som beskriver, så jävla mäktigt. De spelar ingen roll vilken serie vi ligger i hur matchen än går, vi stöttar och höjer vårat lag. Vårat underbara Hammarby. Kärlek och passion oavsett division. Förevigt trogen, Bajen. ♥

natthumor


Moppe om 9 månader då, taggiiiish!

Om 9 månader får jag äntligen ta moppe körkort. Walllah bror! Stackars Oliver får ta om typ 1½ år. Nutteråå liksom. ♥ Iallafall så har vi suttit och kollat på moppar och länkat till varandra. No lifers? OH FUCKING YES! :D Taggar iallafall, de vad va jag ville förmedla till er.
Här är min dröm hjälm. Jag bara MÅSTE ha den! ♥♥♥♥♥♥

Min & Olivers favorit


Jag siktar inte, men träffar iallafall.

Dagen har varit chill. Startade med att jag försov mig, so i don't have makeup bitches. Och jag är fin iallafall, to bad. H3h3. Drog till jocke va där till ungefär 3, sen drog jag till Kasper och va där till typ 7. Vi va ute och sköt och typ snackade och så. Sen drog jag hem. När jag kom hem snackade jag och Kasper skype. Och sen drog han bara sådär?! Så nu sitter jag och snackar med Oliver vi har väl snackat typ 1 timme snart. Han står och pissar just nu, haha random?! De roliga är att han har skype i mobilen så jag hör ju fan allt. jävla cepe! Men ska vara social nu när han kissar så, vi hörs sen! Pusssss

Sova !

Yes, ska ta och sova nu. Ska upp och träffa Jocke imorgon! Och jag är dööö trött eftersom jag bara sovit några timmar i natt. Men de är så de ska vara! Så nu går jag och lägger mig och kollar lite tv i sängen smsar lite och sen kommer jag antagligen somna med tv;n på och massa sms som väntar till imorgon bitti. De är standard liksom! Men jaja, vi hör imorgon mina fina!
Sov så gott, de ska jag göra ♥



I hate acting like I don't care when it's tearing me up inside.


Teeanger post


En favorit

Lyssnat på den i typ 1-2 månader nu. Frida visade mig den på en NO lektion kommer jag ihåg. De är en favorit iallafall. Dock typ spelat sönder den men den funkar fortfarande! Blir glad av låten och den fastnar på huvudet. Får sommarkänslor utav bara helvete. Och de är typ de enda jag behöver, så de såååååååååå!

x factor s ö g !

Sha babe's. Nu äntligen har jag fått sätta mig ner i ett helt tyst rum! OMG säger jag bara har så jävla ont i huvudet och de känns som om jag kommer spy. Har ätit för mycke godis, h3h3. + DONKEN. Ingen bra kombination.. Iallafall så har jag sovit typ 3 timmar i natt. Stört och jag är knappt trött! :o eller nu börjar jag väl bli de men aja. de där vi va på s ö g! De kommer säkert bli ett as grymt program med den här saken vi va på va ju som en för grej när man ska söka in och den va riktigt seg och så. Så vi gick faktiskt där ifrån och gick runt lite i globen centrum och kollade lite. Sen drog vi vidare på träning. Om ni vill ha lite mer detaljerat inlägg så gå in på min vän sofias blogg, http://zuaws.blogg.se :)

Är hemma nu och sitter och kollar på Glee. Ska dock gå och duscha nu. Och sen ska jag be Vendela och Sofia lägga upp bilderna från idag. Så ni får se de också! Men jaja vi hörs snart :)
Random bild, men man måste ju bjuda på sig själv så desåååååå.

Resplanerare

x-factor imorgon dåååå, taggish!

Ja man, nu kööör vi brä!

Vendela is in tha house, Sofia och Sara kommer väl typ när som helst. Så de är najs! Tror nog inte ni hör mer av mig ikväll, tyvärr. Vi ska till centrum och sen snacka massa. Så yes babes, vi hörs imorgon!

Färgklicken i min byxlåda.


En helt vanlig tisdag!

Maria sov som sagt här igår kväll. Vi hade massor att prata om osv så de va därför jag inte bloggade tyvärr. Vi kollade på Ice Age, världens bästa film! Den är grön och stack för två timmar sen, gaaash! Idag har vi inte gjort någonting speciellt, städat mitt rum tillsammans. Haha, teamwork you know. ;) Sen har vi bara kollat på tv och så. Hon drog precis.
Just nu håller jag på att fixa mig lite, Vendela kommer och senare Sofia och Sara. Dom sover här ikväll! As mys.
Men vi hörs senare ska fixa klart mig.

looooov

Dagen tog mig till Jocke. Träffade även Linnea snabbt på bussen till tumba. Annars så har jag varit med Jocke hela dagen, as mys! :) Vi har snackat, myyyyyst, garvat och sånt. As mysigt har vi haft de iallafall! Kom hem för kanske 1 timme sen och snart ska jag käka och sen kommer Maria hit och sover. Så ska ta och fixa till lite i mitt rum.
Hare bra så länge !

Standard

Vi åkte aldrig att åka till Täby. Vendela hade ont i magen och de va nog bra de för jag har as ont i huvudet nu så. Men nu pratar jag med henne i telefon. Får se vart dagen tar mig, hare gött brä!

Bild från i somras


Täby imorgon!

Som sagt, imorgon ska jag åka till Täby och kolla på innebandy. Trots the fact att jag ger Bele otur är de därför jag åker dit. Självklart åker jag inte dit ensam. Jag har med mig underbara Vendela. Ska möta upp henne i Huddinge centrum imorgon klockan 10. Mamma är gullig och kör mig, så behöver inte åka förns typ kvart i eller så. Men de är om typ 10 timmar och jag måste ju sminka mig och aa gud vet vad. Så nu ska jag ta och gå och lägga mig i sängen. Smsa lite med min fina och sen sova.
Så här tråk hade jag tidigare när jag lekte med webben. Standard bror!

Standard!

image descriptionimage description
image description
Så här underhåller jag mig en kväll som denna.. Men en vanlig konveration med min fina ♥

Till min design:

image description
Typ sådär då. De är Sofia in fina som ska göra design till mig. Förhoppningsvis, så kommer den upp imorgon! Så håll ut, snart har jag inte den här fula standard designen längre! Hitta Fias blogg på http://zuaws.blogg.se

Bakar

Hoppas ni fattar ironin i de förra inlägget. Jag har i allafall precis bakat med mami. Här har ni resultatet


Vi ses nästa år witches!

Sha bloggen! Flög ju osm ni vet till blåkulla i fredags med alla andra häxor i världen. Och har inte kunnat blogga sen dess, de va fullt upp med att göra häxstuffs där, stört! Hade saknat mina häxkompisar, vi träffas ju bara 1 gång om året allihopa tillsammans. Men de är alltid lika roligt! Stannade kvar i blåkulla tills igår då jag flög hem igen.. Dock har jag inte gräppat dedär med att flyga kvast så de tog mig hela dagen!

Idag har jag inte gjort någonting speciellt, tagit de lugnt! De är jobbigt att vara en häxa ibland, kan jag lova! Så har sovit ut riktigt ordentligt idag! Får se vart dagen tar mig, men mitt humör är inte på topp just nu de är den tiden på månaden. Vi hör senare! Lots of love

/ Häxan Surtant


Såhär såg jag ut ungefär då jag flög hem från Blåkulla..

True shit!


I promise , I am sorry and I love you all have eight letters,
but so does Bullshit!

Lalalala jag mår bättre lalalalala

Hej gott folk, igår låg jag och sov ungefär hela dagen förutom då jag gick till hallen och kollade på matchen mellan mitt 98 lag och 97orna. Så that's why jag inte bloggade igår.
Idag har jag piggnat till rejält och mår faktiskt riktigt bra! Låter fortfarande som en jävla kråka eller något men de går på bättrings vägen iallafall vilket är gryyymt!

Just nu ligger jag och pratar med Kasper i telefon och har gjort de ett tag nu medans jag väntar på att Vendela kommer hit. Naaaajs! Ska dock till farmor sen på påsk middag, sen drar vi brudar ju till blåkulla. H3h3h


Den känslan när man lyssnar på en låt och de är som om den är skriven till dig!


This fucking world.


Let's play truth or dare!
- or maybe just dare, because nobody knows how to tell the truth anymore.

"I only miss you when i breathing"

Jag är helt jävla musik galen! De går inte en dag utan att jag lyssnar på musik. De gör mina dagar helt klart! Lyssnar på allt möjligt, men här är en av mina favoriter! Jason Derulo ftw ♥

Fortfarande sjuk :(

Ligger alltså hemma idag också, idag är de värre än igår och de känns som om jag har feber. Ni bara typ kbry.. :o Aja, jag har ingenting roligt att berätta så nu ska jag gå och jag våffor, hare gött.

LMAO

Lägg märke till regskylten!


Sjuk b-rud hära

Vaknade och gick upp som vanligt, tog mig en dusch, kände hur halsen brände. Sen när jag skulle prata med mamma kom de liksom inte fram några ord. Stööört! Så aa jag är hemma idag. Gick och la mig igen efter de och baaam vaknade igen 12. Riktigt jävla super duper mega skönt va de att sova! Idag ska jag bara ta de lugnt så min röst blir bra igen, dricka massa liter te. Om de nu hjälper.. För ni ska höra min röst asså! :O Låter som om jag typ rökt i 200 år och min hostningar ska vi inte ens prata om.. OMG!

Ska kolla på film nu tänkte jag får se va de blir men någon bra antar jag! :)
random bild och ohyeeeah ser ut som om jag har värst fett grejen , höhihuhe..

ni väntar på 1a april för att ljuga, som om ni har varit ärliga hela året?


Söndag - jag hatar dig !

Måndag imorgon då, åh vad jag hatar de! Jag  O R K A R inte. Skönt att man bara går 4 dagar iallafall! Känns tyvärr som om jag har hur mycket som helst att göra i skolan. Men jag vet inte vad!?! :O standard.. Idag har jag iallafall bara tagit de lugnt är som Pontus sa jag är helt slut från igår. Va i skogsängshallen idag som ni vet, Kappeboi kom dit senare också. Vi åkte hem till mig sen och kollade facebook, snackade och garvade ja you know..
Senare va de träning. Gick ganska bra faktiskt! Fortsatte på backen, ovant men jag börjar komma in i de igen. De va ju trots allt bara 1 månad sen jag va back på heltid. Men jag kommer somna när som.. Bigbrother håller mig vaken till halv 11 iallafall, sen sover jag som ett barn. Men ni som vill kan ju ta och smsa mig behöver någon rolig underhållare.. 0722527017 :) Haare så länge ♥

We actually exist



I'm a girl. I don't smoke, drink. And i don't party every weekend.
I don't sleep around or start drama to get attention. Yes, we do still exist!

Torsk..

Mina bebisar, fåglar osvosv torskade :( gaaah, så gulliga dom va när dom va så arga så dom grät! Nuttisar! Kul bara att alla är typ längre än mig menmen..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_196458170.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_196458170.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_196458208.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_196458208.jpg" class="image">


Lalal


S l i t e n

De är vad jag är just nu men har de någonsin stoppat mig för att kolla lite innebandy? Ohno! Så nu sitter jag i salem och kollar på slutspel Bele-Skogås de står just nu 2-3 till Skogås tyvärr, men de är 9 minuter kvar på matchen så de här kan dom ta igen! Jag hoppas dock på straffar menmen.. Bele ska vinna iallafall sådeså.

Hade de grymt roligt igår iallafall. Dom tog inga bilder väl där inne, men whatever! Dansade galet osv, ni vet hur de är! Mer om de sen nu ska jag lolla på matchen! Pösss