Sneak peak

Lalalal..


Hotellrummet

På hotellrummet och kollar om de vi köpt idag får plats i väskan och de får de! Har till och med plats över, är man grym eller vad? Då kan ju jag köpa mer saker! :D Wooopa ! Annars da? Ska slänga mig i duschen och fixa mig lite till middagen, inget speciellt egentligen. Men varför inte göra de rätt om man ändå är här! Så nu kör vi!
Duschen next


New shoes !

Air Max - 39.99 pund ca 400 kr
Tygskor svarta + vita - 2.50 pund styck!
Nej men vadå kap? Är super nöjd! Eller vad tycks? Inga speciella typ skor, men de behövs verkligen! Och sen air max;en va grymt snygga kunde inte låta bli.. Perfekta, blir som nu när jag är här och går en hel del!


Humor på låååång nivå !

Vad tycker ni om vårat kvitto från primark? Ganska långt huh? Är nöjd för just nu iallafall. Nu går vi mot forever21, victoria's secret osvosv och även footlocker och någon annan skoaffär här AirMax står på listan..


Pizza hut

Sådär ja!


Lunch

Har kopplat upp mig på pizza hut. Vi har än så länge bara hunnit vara inne på primark men de tog oss 2 timmar.. Hehe ! Men mycke fick vi med oss men vi är långt ifrån klara!

Nu ska vi äta, buffén här! ÄLSKAR DEN HÄR STADEN


Godmorgon världen!

Känns super sköt att vakna upp här i London. Idag börjar ju äventyret.. Eller shoppingturen kan man kanske kalla de? Ska resa mig ur sängen och börja att fix mig, sen bär de av mot oxfordstreet. Ha en bra dag alla läsare !


Sov dags..

Klockan hade tydligen ställts om h3h3 klockan är alltså typ 11 här. Vi har ätit och handlat lite dricka osv till rummet här på hotellet. Nu ska vi lägga oss i våra sängar och kolla på dålig teve. Haha!

Imorgon är de första vi gör är oxfordstreet med tanke på att vi knappt har med oss ett par extra trosor, haha! Standard.. Så vi börjar dagen med shopping sen är det mode & inrednings museum som gäller. Är intresserad av sånt bde jag och mamma så de blir ju inte helt fel! Men nu ska jag vara social mot mami, vi hörs imorgon! Puss och kram


Framme !

Kom in på rummet precis! Flygresan gick oväntat bra för min del är nämligen flygrädd.. Men de gick super somnade till slut och vaknade när vi skulle landa så de va superduper!

Rummen här va inte så speciella langar bilder på de senare! För nu går vi ut och äter middag. Och nej mina käre vänner klockan är bara halv 9 här i London..


So long suckers, nu drar vi!

Om planet kraschar älskar jag er massor. Ha de kung i helvetet aka Sverige. PusssssN


Flygbussen

Yes nu sitter jag och mamma på flyg bussen! Vi har inte börjat rulla ännu men snart så! Vet inte när vi är framme på flygplatsen men om en timme kanske?

Men nu drog dom igen dörrarna och bussen startar! Let's go bitches!


Fixad - check


byte tjocktröja, dock men lev med de..
Ällting är klart nu , nu köööööttar vi mot flygplatsen !

Packning - check


Like a boss

Hej på er! :D
Är huur hyp som helst, precis städat klart rummet. Känner resefebern blomma ut ur kroppen. Vi åker idag, walllaaah! Är fet taggad, jag och mami♥ har pratat om de här huuur länge som helst nu att vi ska till london. En dag kom hon hem och sa jag har bokat biljetter till Lodnon till oss på sportlovet. Och nu äntligen är de dags att åka. Känns helt sjukt!
Men vet ni? jag brukar alltid börja packa typ 1 vecka innan jag åker, nu har jag inte ens börjat. Men de känns så onödigt att packa ner massa skit eftersom jag ändå kommer köpa massa stuffs där. Då kan jag ju lika gärna använda de jag köper! Smart huh?

Sov dags !

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och smsa med Jocke som smsade mig precis! Kommer säkert inte kunna sova med tanke på att vi åker imorgon. Så är de alltid! Men jaja, god natt readers. Puss

BB snack

Kollat på BigBrother nu. Antar att jag inte va den ända som såg de? De vimlar ju med inlägg på fb om allt och alla där inne i BB huset. De är världens snackis just nu! Frågan är bara vem håller man på då? De finns ju så otroligt mycke skönt folk där inne, Hanna x3, Tenny, Marcel, Sipan osvosv. 

Marcelo Peña, de är han som gäller för mig när de gäller killarna. Skön kille verkar han vara, snygg som bara faaan ! Kommer från stockholm. Han är modell och har en helt ok kropp om man säger så.. Han håller jag på!
Av brudarna då? Då håller jag på Annica Englund super snygg tjej, världens stil. Verkar sjukt jävla trevlig och snäll. Stockholmare, även där. Hur bra kan de bli? Hon och Marcelo passar även som handsken tillsammans. Årets BB par, läääätt !


En gång i phuket


Jag och Vendela va och såg denna igår, vi va ju bara tvungna! För det första för att Vendela har varit i Thailand typ 9 gånger, så de är ju självklart roligt. Hon satt typ genom hela filmen och bara Där har jag vart osvosv. Haha. Men filmen då? Jag tyckte att de va riktigt bra, kanske inte alls så bra som jag trodde. Ångrade lite att vi inte kollade på shoo bre, men den här filmen va bra. Lite konstig bara, men sånna här filmer är oftast de. Och slutar självklart lyckligt och de gillar vi ! Men filmen är helt klart värd att se, så kollllaaaaa ! :D

Till sofia :

Mitt meddelande till dig på facebook, verkar inte ha skickats stööört. Så langar bilderna här ist, inte alla bilder som du kanske förstår men välj 1-3 st. Och designen behöver inte vara så speciell! Eftersom den är tillfällig som du vet :) tack för hjälpen fina du, iallafall puss och kram ♥

Hemma !

Yes då va man hemma då! Har haft en kul dag med vendiii och även klas och Dennis. Vi Åkte först till Tumba för att åka vidare och träffa en kompis till mig i Alby, men självklart så svara han inte när vi väl är där så inte ödsla tid på han vi tog tuben till stan mötte upp Klas och Dennis och åkte till Klas och spenderade resten av kvällen. Vi spelade FIFA , första gången för mig och jag va kuuung brä! Vi åt nudlar, luktade på varandras fötter osvosv. Nu är jag hemme precis och börjar BB, naaajs. Ska kolla på de bloggar senare. Pussen


Drar ut.slut

Vad gör man då en sista dag i sveriget? Jo man ungås med sin underbara bästavän. Vaknade upp hos henne imorse vi kollade på en film tog våra feta ääääs till bussen och åkte till mig. Gjorde lunch/middag.. nu är vi fixade och ska dra ut på en liten powerwalk till stationen för att åka till stan via alby. Lång historia, pallarnt förklara! Jag bloggar mera ikväll ! Love ♥

Så där ja..

Nu är jag redo! Har laddat ner blogg.se appen på mami's lur, skickat bilder till Sofia som ska göra en tillfällig header hade jag tänkt. Ska nämligen till London imorgon, vilket betyder massaaaa nya bilder! Så dom tänkte jag ha i min header senare. Men måste ju få bloggen att se lite rolig ut så länge! Så de blir super Sofia är grym på desigener!
Nu tänker ni säkert amen då kommer hon ju inte blogga mera när hon åker till london. Men jo, de kommer jag att göra! Jag har mammas telefon, + min. Och frittinternet på hotellet. Kommer ha sååå mycket att blogga om, can't wait! :D

Ny blogg dåra ! :)

Yes, tillbaks på blogg.se! Känns bra faktiskt, har inte ändrats så mycke sen jag bloggade här sist vilket är bra! Så jag förstår precis, hähäh !

För er nya läsare, om jag fått några nya? Så är jag en tjej på 14 bast, som bor i en liten håla kallad Tullinge ungeför 30 minuter utanför stockholm. Mina dagar spenderar jag i Kvarnbergsskolan i Huddinge, dit jag bytte nu efter jullovet från en skolan i Tumba. Trivs jätte bra där osvosv! Annars ungås jag gärna med mina vänner, eller på innebandy planen! Vad mer kan man behöva veta? hm.. kan faktiskt inte komma på någonting mer! Så de här får räcka! De kommer nog annars komma fram i bloggen.
Så här har ni första inlägget från miiig! Design kommer upp ikväll, min fina vän sofia ska fixa en åt mig! Nu ska jag börja uppdatera fliiitigt! Så pusss så länge !

Välkommen till min nya blogg!