SÄMSTA VECKAN.

Asså tro inte att jag är tillbaks på bloggen för de är jag inte! Behöver bara skriva av mig. För ingen förstår, utan garvar bara för att jag är så klantig. Den här veckan har jag tappat bort, min busskortsficka. I den låg mitt busskort, mitt bankkort och mitt guldkort. Allting är självklart spärrat men ändå! Idag tappade jag bort min skåpsnyckel och jag har i n g e n aning om vad den är! Asså den är heeeelt borta! Sen bytte jag kåd på min telefon idag och säger "ingen ska få veta de här" och självklart så glömmer jag bort de efter 10 minuter så har avakitverat luren och nu håller jag på att återställa den som tar 3 timmar. När de gått 2½ timme så dör datorn så nu sitter jag och väntar åter igen för att kunna använda min lur. de är dock bara typ 30 minuter kvar nu! + allt de där så kommer min pms om några dagar och gaaaah dö.

Bloggpaus

Nu va är bevisat, jag har inte tid för bloggen. Jag hittar på massa saker och ska jag vara helt ärlig så har jag inte suttit vid datan på typ två veckor. Och jag gör de inte nu häller! Så jag börjar blogga igen när jag känner att jag har tid till bloggen, men meddelar er det isåfall. Ha en fortsatt bra dag, vecka, månad, eller hur länge jag nu blir borta. Hare bitches!


@ tåget

Har precis rullat till flempan. Och här regnade de tydligen, de gjorde de inte i Tullinge! Så kan de gå! :o iallafall, så ska jag möta upp Vendela dra till henne och sen siads vi kolla på linneas dansuppvisning med Matilda se åka in till stan och käka på resturang. Ikväll ska jag, Vendela, Frida, Vickan och kanske Linnea sova hos Matilda. Så de ska bli mysigt! Men bloggar från Vendelas dator sen :) Puss


Cozy times med Nelly och Wilma

Vi kollar på världens äckligaste film, men de är gryyym! Drive heter den, värd att se! Nu ska jag se klar slutet, kort inlägg men nu blev ni iallafall uppdaterade. Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3361201/images/2012/pic_202203426.jpg" class="image">


Orienteringsdag - check

Sha, sitter just nu och väntar på tåget så de här är en mobil bloggning och kommer inte att hinna blogga så mycket häller just nu. Halv 5 har jag träning med Stockholmsgruppen. Frågan är bara hinner jag? Jag hoppas verkligen de!

Idag har vi iallafall haft orienteringsdag i skolan! Gick åt helvete! Jag, Vendela och Linnea gick fel. Och tog bara 2 kontroller. Efter fikade vi lite och snackade vi tjejer för vi orkade inte ta bussen som gick då, och inte nästa, och inte den efter de så de slutade med att jag åkte med Pontus och hans pappa och någon av Pontus kompisar. H3h3h :D Sen hade jag glömt mina nycklar och busskort i Fridas väska så Vendela tog dom och nu sitter jag och väntar på bussen hem för att byta om till tränings kläder så jag kan åka och träna. Saken är bara att bussen jag M Å S T E ta för att hinna till träningen går om typ 5 minuter och jag sitter på tåg stationen i Huddinge och har inte ens kommit hem. Och tåget går om 5 minuter. Asså de är verkligen inte min dag idag! Fml, nu ska jag sura för att min telefon bara har 16% batteri också. Tack för mig!

Ps. Skulle lagts upp vid typ 3 idag.


De regnar i stockholm idag!

Shasha bloggen! Mysan in tha house! :D de här blir första och sista inlägget idag tror jag nog..

Min dag har varit ganska lugn och så. Stannade i skolan en timme, med massa sköna människor och satt och snackade sjöng och hade de bara väldigt träääävligt! Drog till Jocke vid tre va väl där runt fyra kanske. Vi hade de as mysigt, låg och snackade, tvingade han att kolla på reprisen av bb, haha han hatar mig för de.. Men sånt som händer. Vi hade de iallafall riktigt mysigt drog där ifrån vid typ halv 9. Så va hemma runt halv 10-10. Nu har jag kollat på bigbrother igen och nu kollar jag på house. Men lär somna vilken sekund som helst! De är jobbig att vara på topp hela tiden, hehe. Men nu blir jag bombad med sms så ska svara på dom sen antar jag att jag kommer somna. Så
Vi hörs imorgon! Puss



Middag

Pizza i mitt hjäääärta <3


LMFUCKINGAO

Langar lite LMFAO låtar såhär på kvällskvisten. Gash, måste bara säga att jag är fucking beroende av dom efter att ha sett dom live. Jävlar vad dom är bra! Och fan va jag svär helt plötsligt! Här kommer iallafall typ ___ på mina favoriter:
1.
2.
3.
4.
5.

Slutspurten

Bara jag som känner av de? Asså de är ganska stört egenligen hur snabbt de går! Om bara några dagar är de helg sen är de, kort vecka. efter de är de inte många skoldagar kvar till skolavslutningen. :D De känns riktigt bra faktiskt! Även fast alla lärare börjar snacka prov osv, då känns de riktigt bra! Även fast allt kommer på samma gång. Men så är de alltid! Men sommarlov är jag förtjänad nu. Efter ett jobbigt år i 7an, med skolbyte och massa skit!

Jag har Spanska prov veckan efter kristihimmelfärds helgen. Sen ska jag ha Engelska prov någon gång snart och även ett No prov. Och om jag vet hur min so lärare funkar så kanske jag har ett prov där också, men man vet aldrig(ni bara kbry?). Sen är jag klar! Helt klar för i år. :D Och jag kan gå ut skolan efter ha lallat runt år, men ändå nått vad jag ville. Sen så är de faktiskt på riktigt nästa år 8an! De känns ganska bra faktiskt! För då har man som en morot eller vad man ska kalla de för. man ha någonting att jobba på liksom! Så sitter jag säkert och säger nu när jag inte har betyg än men jag tror nog att de kommer att bli lättare för mig. Men iallafall så satsar jag på helt okej betyg. INGA F! Försöka få c i så många ämnen som möjligt. Kanske till och med B i något ämne! Men vi får se hur de blir i 8an!

tralalala, idag är ingen bra dag.

Nej, men herregud va jag är dålig på att uppdatera här känner jag! Tur att oscar la in en blaggrape och uppdaterade lite åt mig. Men ska ta tag bloggen nu hade jag tänkt, för nu när sommaren drar igång igen så hittar man på roligare saker. De händer mycket mer och man har mer lust att blogga. Kanske inte en dag som denna, då de regnar och är mulet. Idag har de faktiskt varit en riktigt s k i t dag i skolan. Massa folk har gråtit, och de har varit ren kaos. Men förutom de så har de varit en helt okej dag i skolan faktist! Stannade kvar i skolan i typ 1 timme. Orkade inte åka hem helt enkelt. Så va hemma till typ 4. Nu ska jag hitta på någonting roligt att blogga om. Ses snart bitches ;)

Oscar är bääääääääst

Hej hej bloggen jag ville bara säga att Oscar är så jävla snygg och bäst på fotboll.


Söndag

De är ju söndag idag, vilket betyder måndag imorgon. Imorgon är de en hel vecka i skolan, och jag har nog ingenting att se fram emot under den här veckan! Eller helgen kan hu bli kul, ska nog sova hos baby. Så de ska nog bli kul, de är väl de ända roliga! Just nu sitter jag iallafall och kollar på bigbrother live sändningen, och har precis duschat. Smsar lite med Kasper och Jocke också. ska träffa Kasper imorgon tror jag, funderar på att dra till grönan. Men får se, har nämligen planerat att ha mjukisbyxor på mig.. Men vi får se vad som händer, nu är reklamen i bb över så ska kolla vidare! Men vi hörs kanske senare. Puss och kram


Stan med bästavän nästa

Åkte och träffade Vendela i stan, vi har gått runt här i några timmar. Har dock inte ett ända öre på kortet så jag ska inte köpa något. Men denhär ju alltid härligt med en dag på stan! :) vi lär väl gå runt här i någon timme till men måste vara hemma ganska tidigt eftersom vi ska upp till björne och grilla innan träningen. Så de är najs! Livet leker. Bajen har match idag! Jag har mina airmax på mig. De är sol, och de bränner lite på skinnjackan. LMFAO är bättre än någonsin i hörlurarna, de kan inte bli bättre bitches! Vi hörs senare, nu ska jag leva livet brä!


Frukost

Bara jag som känner att de är oroligt många som lägger upp bilder på sina frukostar, mens pannkakor jordgubbar osvosv? Sådär så man blir hungrig! Så nu hör jag också de! De här är min fabulösa frukost! Riskakor och nyponsopa, hoppas ni alla blir riktigt avundsjuka nu! ;)


Middag hos Maria nu

Hoppas ni fattade ironin i inlägget under, haha gash! Jag hade ganska tråkigt om man säger så! Iallafall så hade jag en väldigt rolig lördag kväll tillsammans med Maria, Cia, Matilda, Julia, Robin, Rasmus och Peter. Vi åt gott pratade skrattade och så. Precis som de ska va! Kom hem runt halv 12 somnade typ bara någon timme senare. De är jobbigt att alltid vara på topp!

Iallafall så ska jag käka frukost nu. Här kommer 2 bilder från igår så länge!


Helvete!!!!

Jag och mamma köpte ny fundation(?) till mig idag. Och jag tror nog stt jag köpte fel färg.. De blev inte så jätte bra de här faktiskt! Har världens ilandsproblem nu. För jag ska vara hos Maria om en kvart och jag ser ut såhär! Herre min jävla gud! De vill inte gå bort heller! Jag har tvättat och tvättar, till och med stål bortse. Och de verkligen vägrar att gå bort! ÅÅÅÅH, kan någon hjälpa mig eller?


Första sidan på hemsidan!

Så stolta över er bruds! www.fbitullinge.nu


LMFAO i mitt hjärta !

Igår va de ju LMFAO mannen! Åh herreguud va kul de va! Har fan inte haft så roligt på riktigt länge, eller de typ förra veckan. Men haha.. Allan de jäveln asså, herregud han gör mina dagar. Så jävla skön kille! Vi gick iallafall runt och åkte lite grejer, med tanke på att alla vi har guldkort så är de ju as najs! Så vi alla tog åkband och de första dom drar upp mig i är tilt jag höll seriöst på att dö! Hade luvan för ögonen heeela tiden.. Standard! Sen åkte vi väl lire andra saker! Träffade på Johanna, Linn och Filippa ett tag också. Så satt och pratade med dom! Sen träffade jag, Hanna och Ida. Saknade people! Så de va kul! Sen började nog själva konserten! Jävlar va dom är bra live! OMG och alla ni avundsjuka jävlar som inte fick åka in som säger att de är "fett ovärt", "dom är dåliga live" osvosv. REN avundsjuka, dom är bäst live och de va sååå värt! Så jävla underbart! Jag ska gifta mig med Red Foo. Han är så ball, jao! Och född i sverige är han också ;)

Jag hade iallafall en helt jävla magisk dag, hoppas ni mina läsare också hade de! Nu ska jag äta frukost vi hörs lite senare. Puss


Lunch

Jordgubbar, marabou, sockerdricka, kakor, trevliga människor. Kan de bli bättre?


Freeeedag

Äntligen fredag då! Den här veckan har gått super snabbt, lite för snabbt kanske? Känns som om se va igår vi stod på innebandy planen uppställda på en lång rad och fick ta emot publikens applåder. Då vi hörde i högtalarna att "FBI Tullinge är vinnare av starlet-cup 2012". Bästa på riktigt länge!

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Känns hur bra som helst att de är fredag idag! Ni får ha en grymt bra dag mina fina läsare, så hörs vi senare! Puss


Mensvärk kan komma plötsligt!

Yes, fick världens jävla mensvärk runt 6. Men hade bestämt med mamma att gå och gymma med henne så fick bli att ta två Alvedon och träna på de. Så nu har jag världen jävla värk. Så vet inte vart fan jag ska ta vägen egentligen, sjukt verkligen! Så får väl krypa ner i sängen och hoppas på att de iallafall lägger sig lite tills imorgon då de är LMFAO På grööönan! Wäääh, taggad chey häär !


En tjej utan kurvor är som jeans utan fickor, man vet inte vart man ska ha händerna.


Dip dye

Jag tycker själv att Dip Dye är en riktigt ball, och as snygg trend! Man kan ju ha de på olika sätt! Men jag tycker om de lite mer crazy stilen med en färg i topparna. Dock så går grönt helthelt bort! De är inte snyggt alls! Men har man tillexempel brunt hår, så är de otroooligt snyggt med rosa toppar. Och ni blondiner ska ju inte känna att ni inte kan ha de. Men jag tycker att de blir för barbie, med blont hår och rosa toppar! Men självklart så beror de ju på hur man ser ut resten av kläderna, och vilken rosa med har, vilken blond färg. Men på blondiner tycker jag att de ska vara blåa toppar! De är riktigt snyggt!
De är ju så otroligt snyggt! Jag själv skulle nog inte passa i det alls tyvärr. Men, testa ska jag göra! De finns ju sån kallad "hår mascara" på tex kicks, som går bort på bara en tvätt. Sen kan man ju även köpa och spreja. Ifall man inte vill färga topparna eller så.
Vad tycker ni om denna trend?

HAHAHAAHH

image

Summer feelings

image description

StekarN

Hittade en karta med clarityn i medicinskåpet, så just nu ligger jag ute och pressar och funderar på om man blir lite brun kanske? :) Jag har precis smörjet in mig med någon olja som gör att man blir ännu brunare, så vi får väl se. Iallafall, så har jag messat Vendela precis också. Frågade om vi skulle sola solarium, så får se vad hon säger! Så japp, men vi hörs senare. Nu ska jag steka vidare!


Helvetes jävla pollen allergi!

Som ni vet så va jag ju utelåst igår. Kom in vid ungefär halv 6 då jag suttit där i typ 1 1/2 timme. Jag har fått lite färg osvosv. De va ju härligt! Men - nu kommer men;et, jag är allergisk mot pollen. Och hade inte ätit min medicin och för ligger jag bara några meter från en Björk som jag är allra mest allergisk mot. Så kände hur mina ögon började rinna, jag började nysa typ 24/7. Så de va fanemej en rikti jävla pina. Tillslut kom pappa och släppte in mig! Då ser jag att mina ögon är helt svullna och röda. Och de är dom fortfarande så jag stannar hemma idag, +att de inte finns någon medicin hemma så jag kan inte gå ut! Men ska ta och sova lite extra nu när jag faktiskt kan. Man måste ju passa på!

Jag igår innan min lur dog, och innan mina ögon svullnade upp..


Utelåst

Härligt, har inga nycklar med mig. Pappa kommer hem om typ 1 och en halv timme, mamma kommer väl typ vid 7. Min mobil dör när jag har skrivit klart de här! Fml, verkligen! Men de är tur att de är bra väder iallafall! Vi hörs när jag kommer in igen. Puss


Back in Stockholm

Shaa, är tillbaka i Stockholm. Sånt kan jag blogga igen! Internet där uppe i Mora va as segt så de gick inte alls att blogga tyvärr.

Men jag har haft en jätte rolig Valborg/helg och jag är nöjd som fan! VI TOG JU GUUUULD! De kunde man inte tro! Men de gjorde vi! Vi började med en riktig skit match mot Väsby då de blev 1-1. Fortsatte med en riktigt bra match mot Hagfors så förlorade vi tyvärr med 1-2 men spelade riktigt jävla bra! Hagfors kom bl.a. 4 i Neew Body (sm), så dom är alltså topp 4 i hela Sverige. Efter de spelade vi avgörande matchen mot något random lag, då vann vi med 6-0. Då va de dags för kvarten 22.15 gick vi in och mötte sätra och vann 1-0 . I semin mötte Väsby 2, ungefär samma spelar som i de första Väsby laget. och vinst på straffar.

I finalen mötte vi Hagfors igen. Blev fällt redan 4-5 minuter in i första så kunde inte spela mera på hela matchen. Med några om möbleringar och rullandes på två backar lyckades vi få in 1-1 målet. Sen blev de Sudden då inga mål gjordes. Min tappra Karin släppte in första, Sara satte den. Karin släppte in andra, Saga missade. Då va de avgörande igen. Tog Karin den skulle vi ha chans att få lägga en till. Och Karin tog den och Johanna satte den. S
Timell for Sudden straffar. Karin tar första, Sara lägger den igen och sätter den. Och där va vi vinnare av buster starlet cup 2012. I A slutspelet ofc!

Så jävla stolta över mina bruds! Finns inga ord! Lägger ut bilder imorgon, nu ska jag äta och lägga mig i soffan i h ta de lugnt! Vi hörs imorgon babes!